Referenties

Wilma Weel

Marco is een topper! Het is iedere keer een feestje om bij Marco in de les te staan. Zijn lessen zijn altijd tot in de puntjes voorbereid, goed opgebouwd en afwisselend. Marco's enthousiasme werkt motiverend en met zijn dosis humor vliegen de lessen voorbij.

Wilma Weel
Veron Koster

Ik verheug me altijd op de lessen van Marco, die hij met veel humor brengt. Ze zijn energiek en actief en hij weet er, ondanks dat het pittige trainingen zijn, altijd een feestje van te maken!

Veron Koster
Sherine Haagmans

De trainingen bij Marco zijn afwisselend en hebben een goede opbouw. Na elke les zit ik weer vol energie.

Sherine Haagmans
Ferry van Tuijl

Marco is motiverend, uitdagend en altijd enthousiast en daarom volg ik al meer dan tien jaar zijn lessen.

Ferry van Tuijl
Simone Recourt

Marco is een enthousiaste instructeur, zijn trainingen zijn altijd afwisselend, motiverend, op hoog niveau en met veel humor. Ik ben al vijftien jaar erg blij met hem als mijn vaste trainer.

Simone Recourt
Ingrid Fontaine

Ik sport al jaren bij Marco, zijn lessen geven mij een boost. Hij is een topchoreograaf en ik volg wekelijks met veel plezier zijn lessen.

Ingrid Fontaine
Jooske Timmermans

Marco is een zeer professionele en enthousiaste trainer met veel kennis van trainingsprincipes, van het menselijk lichaam en van het motiveren van zijn leerlingen. Door zijn sterke choreografie├źn, goede opbouw en humor weet hij iedereen te motiveren om zijn lessen te volgen.

Jooske Timmermans
Sharon Wins

Marco is een sport instructeur pur sang. Het is altijd genieten in zijn les, omdat hij alles tot in de puntjes voorbereid, omdat hij met zijn enorme positieve energie en zijn heerlijke gevoel voor humor, een ieder weet te enthousiasmeren. Hij maakt van elke Workout een feestje en zijn trainingen vliegen voorbij. Marco bezorgt mij voor, tijdens en na de training een lach op mijn gezicht.

Sharon Wins